joi, 9 august 2007

praf in vant...


Si, apare , sub forma unor cuvinte , putin cate putin creeaza un drum plin de emotii , de neprevazut , de lucruri uimitoare .
Incet se cunosc prin joaca sau poate cu ajutorul unei iluzii care s a nascut odata cu prima intamplare , era scris sa se "cunoasca"fara intalnire.
Si ,apare , Luna , magica , se imprastie in aer si se lasa purtata de vant .
Si, apare , cand adie vantul , se ridica plutind .
Si, apare , o noua viata , a renascut , vantul .....adie , atinge , imbratiseaza , se furiseaza si asteapta la coltul ferestrei sa intre in viata ta.
Si, apare , pe langa ea , zi de zi , fiinca este prezent , cand se leagana un copac , cand se formeaza valuri , cand se deschide un geam , cand simti pe fata , adiera lui , el este langa tine.
Si, apare , emotia , caci fara ea , poti sa simti? ...cand lumina ochilor se stinge , poti sa mai simti? ca ea , si el , impreuna , sta langa tine , si te poarta , i-naltului eden.
Si ,apare ? oare ..daca nu simti ? Alearga.

Un comentariu:

JustASmile spunea...

Cuvintele se scriu cu repeziciune si fiecare cuvant naste o alta poveste..
Cuvintele incep sa capete un alt inteles pentru fiecare si intr-un final, apare povestea pe care uneori o numim viata, alteori o numim dragoste, alteori nu gasim cuvantul potrivit, ceea ce ne determina sa ne aflam in perpetua cautare de sine.. ne pierdem incercand sa ii gasim pe ceilalti..
Vantul bate si usuca lacrimile, racoreste gandurile si marea isi misca valurile asemeni unor brate care vor sa te imbratiseze si sa iti sarute fiecare rana pe care sufletul a incercat sa o acopere cu iubire..
Alergam spre o destinatie necunoscuta, dar ne indreptam cu pasi siguri.
Drum bun, tuturor.